Spørgsmål og svar

Find svar på dine spørgsmål nedenfor

Selvom du ikke ønsker flere materialer tilsendt, må du stadig meget gerne tilmelde dig og din klasse på hjemmesiden.

Den lille spejderuge kører foreløbigt frem til 2025, og vi ønsker at forankre Den lille spejderuge, så den kan vare ved i mange flere år. For at dette kan blive en realitet kræver det, at vi ved hvor mange, som bruger Den lille spejderuge-materialet. Derfor beder vi dig om at tilmelde dig og din klasse på hjemmesiden igen.

Du skal blot hakke svarmuligheden af: ”vi har ikke behov for flere spejderbøger og armbånd”.

Klik her for at tilmelde din klasse

Det er desværre ikke muligt at tilkøbe flere eller nye spejdertørklæder. Det er derfor vigtigt I passer godt på dem og husker, at når Den lille spejderuge er slut, skal alle eleverne aflevere tørklædet tilbage.

Først skal du tage stilling til om du har været tilmeldt Den lille spejderuge før, og om du derfor allerede har en spejderrygsæk.

Læs videre nedenfor

Du tilmelder dig og din klasse på linket herunder. Når du tilmelder dig igen, får du tilsendt 28 nye spejderbøger og 28 spejderarmbånd.

Klik her for at tilmelde din klasse

Der er i øjeblikket ingen ledige pladser til nye klasser. Du er meget velkommen til at skrive dig på ventelisten. Så kontakter vi dig, så snart der er flere pladser ledige.

Klik her for at tilmelde dig ventelisten

Det er ikke muligt selv at ændre i sin tilmelding, men skriv en mail til: spejderuge@pigespejder.dk, så hjælper vi med at ændre i din tilmelding.

Det er ikke muligt selv at annullere sin tilmelding, men skriv en mail til: spejderuge@pigespejder.dk, så hjælper vi med at annullere tilmeldingen.

Ja, materialet er dog særligt udviklet til børnehaveklasser, det betyder at du selv skal tilpasse materialet, hvis du tilmelder en klasse som f.eks. er en 1. klasse.

Nej, materialet til Den lille spejderuge har til formål at styrke klassefællesskabet, og er derfor udviklet til klasser med flere elever i. I er dog velkomne til at benytte materialet.

Klik her for at finde materialet til Den lille spejderuge

Du finder lærerhæftet på Den lille spejderuges hjemmeside, eller ved at klikke på linket nedenunder.

Klik her for at læse lærerhæftet

Eleverne synes det er helt vildt fedt at møde en ”ægte spejder”. Vi vil derfor gerne opfordre jer som børnehaveklasseleder til at kontakte jeres lokalespejdergruppe.

Klik her for at finde jeres lokale pigespejdergruppe

Mange af de frivillige pigespejdere vil gerne komme på besøg, hvis det passer ind i deres kalender.

Vi har desværre ikke mulighed for at fremsende nye materialer, hvis I løbende mister noget. Herunder er der links til, hvor diverse materialer kan købes.

Klik her for at købe flere Insektglas med lup

Klik her for at købe flere hvide plasticbakker

Er jeres rygsæk gået i stykker, anbefaler vi at I benytter spejdersports nye butik RETUR. Her kan man mod betaling få repareret sit udstyr.

Klik her for at læse mere om spejdersports butik RETUR

Hvis du stadig har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på spejderuge@pigespejder.dk.