Holdet bag Den lille spejderuge

board

Advisory Board har været vores kritiske venner i udformningen af materialer til Den lille spejderuge og rådgivet De grønne pigespejdere i forhold til måder at udbrede kendskabet til projektet. Tak til børnehaveklasselederne Bettina Møller, Pauline Hansen, Shirley Holm og daværende formand for Børnehaveklasseforeningen Pia Jessen for feedback, rådgivning og gode ideer.

Et hold frivillige pigespejdere

Aktivitetsmaterialet er udviklet af frivillige pigespejdere. De kender målgruppen af 5-6 årige fra deres hverv som spejderledere og arbejder til dagligt som hhv. lærere og børnehaveklasseledere. Stor tak til Christina Faarup, Lone Iversen, Mia Larsen og Pernille Koch.

Kurset “Naturformidling i børnehøjde” er udviklet af pigespejderne Charlotte Thiel Pedersen og Lise Neidel i samarbejde med natur- og udeskolevejleder Mette Lynge Nielsen. Charlotte og Lise har mange års erfaring med at lave intern lederuddannelse i De grønne pigespejdere.

De grønne pigespejdere er altså en helt central og uundværlig del af Den lille spejderuge. Ønsker du at vide mere om De grønne pigespejdere, kan du gå på opdagelse på deres hjemmeside.