Holdet bag Den lille spejderuge

board

Advisory Board har været vores kritiske venner i udformningen af materialer til Den lille spejderuge og rådgivet De grønne pigespejdere i forhold til måder at udbrede kendskabet til projektet. Tak til børnehaveklasselederne Bettina Møller, Pauline Hansen, Shirley Holm og formand for Børnehaveklasseforeningen Pia Jessen for feedback, rådgivning og gode ideer.

Et hold frivillige pigespejdere

Aktivitetsmaterialet er udviklet af frivillige pigespejdere. De kender målgruppen af 5-6 årige fra deres hverv som spejderledere og arbejder til dagligt som hhv. lærere og børnehaveklasseledere. Stor tak til Christina Faarup, Lone Iversen, Mia Larsen og Pernille Koch.

Kurset “Naturformidling i børnehøjde” er udviklet af pigespejderne Charlotte Thiel Pedersen og Lise Neidel i samarbejde med natur- og udeskolevejleder Mette Lynge Nielsen. Charlotte og Lise har mange års erfaring med at lave intern lederuddannelse i De grønne pigespejdere.

På kontoret

Den lille spejderuge er udviklet af De grønne pigespejdere. På de grønne pigespejderes kontor sidder følgende og arbejder med den lille spejderuge: kommunikationsmedarbejder Emilie Tranholm Larsen, projektleder Romy Andersen, organisationskonsulent Hilde Nybo Breum og studentermedhjælperne Laura Cecilie Strauss Hansen og Stephanie Goldstrand Lauridsen. Få fat i os via kontaktformularen.